середу, 9 жовтня 2013 р.

День вчителя


День працівника освіти , згідно з указом Президента , від 11 вересня 1994 р. відзначається у першу неділю жовтня .
Вчитель – непроста та благородна професія . Вчителі-це ті люди,які допомагають нам пізнавати світ день за днем. Вони докладають зусиль, щоб ми були дружніми, старанними, вмілими та розвивали свої навички. Потрібно багато сил, терпіння, щоб  впоратися з цілим класом дітлахів. Крім того вчителеві потрібно зробити урок цікавим  та зрозумілим для всіх.

Цього року День працівника освіти  в нашій школі пройшов на відмінно. Учні 10 і 11 класу підготували чудовий концерт, будучи ведучими. Активну участь в концерті приймали всі класи. Учні зробили гарні букети з квітів та чудові плакати з поздоровленнями.


 
На святі присвяченому Дню Вчителя директор школи Волик В.О. вітала вчителів ювілярів. Цього року це: Зімець Юлія Олександрівна – 5  років роботи в школі, Тимченки Борис Михайлович та Олена Вадимівна по – 20  років роботи в школі, Бєляєва Лариса Василівна – 25 років, Атаманюк Галина Володимирівна – 25 років, Шаповал Олександр Василювич – 10 років.

В цьому році до нашої школи прийшла нова вчителька англійської мови Арнаутова Олександра Олександрівна. А також нові працівники школи: комірник Шинкарецька Людмила Павлівна і водій автобуса Уткін Юрій Анатолійович.  

 

Вітаємо!


Всім дуже сподобалося це свято.
 Шановні вчителі та всі працівники школи! Вітаємо вас з цим чудовим святом. Бажаємо вам всього найкращого у вашому житті!
Підготувала учениця 8 класу Вікторія Шкроба





Немає коментарів:

Дописати коментар